- 250 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
- 200 γρ. κουβερτούρα
- 80 γρ. κακάο
- 70 γρ. φαρίνα (αλεύρι που φουσκώνει μόνο του)
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη
- 4 αβγά
- 1 χούφτα χοντροκομμένα καρύδια
- 70 γρ. λευκή σοκολάτα κομμένη σε μικρά κυβάκια
Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη μέχρη να αφρατέψει το μίγμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε ένα-ένα αβγά.
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπεν - μαρί και την ενώνουμε με το μείγμα των αβγών σιγά- σιγά. Τέλος προσθέτουμε και τη φαρίνα με το κακάο και ανακατεύουμε απαλά με μία μαρίζ να ενσωματωθούν όλα μαζί.
Ντύνουμε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί φούρνου και ρίχνουμε το μείγμα του brownie. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.
Ξεφορμάρουμε κι απολαμβάνουμε...!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου